1. Firmaattest for alle selskaper som er involvert i driften av serveringsstedet. Firmaattest bestilles i altinn.no
2. Skatteattest for alle som har vesentlig innflytelse på driften av serveringsstedet. Skatteattest bestilles via altinn.no
3. Dokumentasjon på daglig leders ansettelse ved virksomheten (kopi av arbeidsavtale).
4. Kopi av prøvebevis på bestått etablererprøve i serveringsloven for daglig leder. Her kan du lese mer om etablererprøven - ekstern lenke til lovdata.
5. Kvittering/skjermbilde som dokumenterer registrering av virksomheten hos Mattilsynet. Registrering kan gjøres på mattilsynet.no
6. Plantegning/skisse over serveringsarealet, inkludert uteservering (hvis aktuelt). Tegningen bør vise serveringsområdet, disk/bar og sitteplasser. Serveringsarealet skal være tydelig markert.
7. Kopi av leieavtale for serveringsareal, inkludert uteservering (hvis aktuelt).
Dersom du søker om overtagelse av et eksisterende serveringssted, skal kjøpsavtale eller annen avtale om virksomhetsoverdragelse legges ved søknaden.
I noen tilfeller kan det være nødvendig for oss å be om mer dokumentasjon eller ytterligere opplysninger.