Laks med poteter, grønnsaker og karri saus

Blåbærlyngen barnehage 

Passer til en avdeling

  • Laks: 5 stk (4 pk), ferdig tinet, legges i langpanne, krydre fisken kun med fiskekrydder.
  • Stekes i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
  • Brokkoli: 1 stk.
  • Blomkål: 1 stk.
  • Gulrøtter: 1 pose

Grønnsakene kan varieres. Skjæres i biter og kokes.

Kok 2 kg poteter.

Karrisaus:

  • Lag hvit saus av 100 gr margarin.
  • 1 terning fiskebuljong
  • 1 ss fiskekrydder
  • smak til med karri
  • 1/2 plante fersk koriander
  • pepper/salt

Husk barnas medvirkning, små kokker i små grupper med riktig redskap. Mye kan også gjøres ettermiddagen før. Grønnsakene kan kuttes sammen med barna. Fisken legges i kjøleskapet. Sausen kan lages tidlig om morgen.

Kontakt

  • Horten Kommune
    Postboks 10,
    3191 HORTEN
  • Besøk
    Teatergata 11
    3187 HORTEN
  • Telefon
    33 08 50 00
  • E-post
    postmottak@horten.kommune.no
  • Åpningstider
    Hverdager kl. 08.00-15.00,
    onsdager kl. 08.00-14.00
  • Organisasjonsnummer
    964 951 284