Laks med poteter, grønnsaker og karri saus
Passer til en avdeling
-
Laks: 5 stk (4 pk), ferdig tinet, legges i langpanne, krydre fisken kun med fiskekrydder.
-
Stekes i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
-
Brokkoli: 1 stk.
-
Blomkål: 1 stk.
-
Gulrøtter: 1 pose
Grønnsakene kan varieres. Skjæres i biter og kokes.
Kok 2 kg poteter.
Karrisaus:
-
Lag hvit saus av 100 gr margarin.
-
1 terning fiskebuljong
-
1 ss fiskekrydder
-
smak til med karri
-
1/2 plante fersk koriander
-
pepper/salt
Husk barnas medvirkning, små kokker i små grupper med riktig redskap. Mye kan også gjøres ettermiddagen før. Grønnsakene kan kuttes sammen med barna. Fisken legges i kjøleskapet. Sausen kan lages tidlig om morgen.
Sist endret 20.02.2018 10:53