Ca. 600-700 g kokt eller rå fisk
Ca. 1 kg kokte grønnsaker eller frossen grønnsaksblanding
Eggestand:
-
6 egg
-
4 ss hvetemel(Finax usøtet glutenfri melmix)
-
7 dl melk
-
1 ½ ts salt
-
½ ts pepper
-
½ ts revete muskatnøtt
-
2-3 dl halvfet hvitost, revet
Ildfast form eller langpanne. I stekeovn: 200 grader på nederste rille i 20-30 minutter.
Fordel grønnsaker og fisk i en smurt langpanne eller stor ildfast form. Frosne grønnsaker kan brukes frosne. Visp sammen egg, hvetemel (glutenfri), melk, salt og krydder i en bolle. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fisken. Strø revet ost på toppen. Stek retten til den er blitt litt brun oppå, ca 20 minutter. Bruker du frosne grønnsaker, må du beregne ca 30 minutter. Server med kokte poteter eller grovt brød.
(Kilde: Bra mat i barnehagen - helsedirektoratet)