Fiskesuppe med torsk

Blåbærlyngen barnehage

Oppskrift til 1 avdeling

Lag tynn saus av cirka 100 gr margarin i en stor kjele.

Kok

  • 1 pose gulrøtter
  • 1 blomkål
  • 1 purre
  • 1 pose erter
  • bruk noe av grønnsaksvannet i suppen
  • fersk koriander, pepper, salt
  • torsk, 100 gr p/person, legges opp i suppen til slutt.

Fisken skal trekkes ferdig i suppen.

Kontakt

  • Horten Kommune
    Postboks 10,
    3191 HORTEN
  • Besøk
    Teatergata 11
    3187 HORTEN
  • Telefon
    33 08 50 00
  • E-post
    postmottak@horten.kommune.no
  • Åpningstider
    Hverdager kl. 08.00-15.00,
    onsdager kl. 08.00-14.00
  • Organisasjonsnummer
    964 951 284